Veiligheid & Privacy

Privacy Beleid


DATAVERZAMELING

We verzamelen data die gebaseerd is op persoonlijke gegevens en activiteiten. Deze data kan aan elkaar gelinkt worden.

1. We maken gebruik van ‘cookies’ om uw computer of apparaat te identificeren zodat we onze service kunnen optimaliseren en u beter van dienst kunnen zijn. Ons systeem slaat daarnaast ook gegevens op over uw browser, IP-adres en het besturingssysteem.

2. We verzamelen persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft zoals uw naam, adres, telefoonnummer, en/of e-mailadres. Alleen met uw toestemming kunnen we eventueel ook data verzamelen uit uw telefoonboek, kalender en/of berichten. Met als doel om uitsluitend diensten aan te bieden. Indien door u gemachtigd, kunnen we tevens toegang krijgen tot uw profiel en informatie van diensten zoals bijvoorbeeld Google en Facebook.

3. Onze systemen kunnen deze persoonlijke informatie met uw activiteiten koppelen om diensten aan te bieden (zoals de pagina’s die u bezoekt, of op klikt en/of op zoekt).

4. Wij leggen niet bewust contact met, en verzamelen geen gegevens van, kinderen onder 13 jaar. Indien u hier toch kennis van neemt, dan verzoeken wij uw vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we onmiddellijk ouderlijke toestemming kunnen vragen, of de gegevens kunnen verwijderen.

5. Ons systeem ondersteunt momenteel het ‘Do Not Track’ van enkele browsers niet.


INFORMATIE DELEN

1. We hebben het recht om uw locatie geschiedenis te verzamelen
Om onze service op uw behoeftes aan te passen kunnen we uw geografische locatie opslaan als onderdeel van uw gebruikersprofiel. We kunnen u om toestemming vragen bij het eerste gebruik van de service. Wij zullen deze gegevens in geen enkel geval delen met derden.

2. We delen geen persoonlijke data met andere bedrijven
We delen geen persoonlijk identificeerbare informatie (zoals naam, adres, e-mail of telefoonnummer) met andere bedrijven. Met uitzondering van reclame- en analytische bedrijven.

3. Reclame bedrijven kunnen data verzamelen door middel van onze service
Reclame ondernemingen kunnen anonieme informatie op basis van interesses verzamelen en gebruiken om persoonsgebonden content en reclame aan te bieden op applicaties en websites. Informatie gebaseerd op interesses en locaties kan gekoppeld zijn aan je appara(a)t(en), maar niet aan uw identiteit.

4. We staan open voor vragen over onze gebruiksvoorwaarden
Mocht uw vragen en/of opmerkingen hebben over deze gebruiksvoorwaarden, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via info@myguestlist.nl

5. Analytische bedrijven hebben toegang tot data namens MyGuestlist
Analytische bedrijven zoals Google Analytics hebben toegang tot anonieme data (zoals uw IP-adres of apparaat ID) om ons inzicht te geven in het gebruik van de service. Eerdergenoemde gebruiken deze data alleen namens myguestlist en delen deze data niet aan individuen, maar alleen in samengevoegde vorm. Klik hier om de gebruiksvoorwaarden van Google Analytics te lezen.

Google Analytics is een web analyse tool waarmee website eigenaren inzicht kunnen krijgen in het gebruik van hun website door de bezoekers en/of gebruikers. Hiermee kunnen zij de website optimaliseren in de toekomst. Google Analytics verzamelt anonieme informatie en rapporteert website trends zonder individuele bezoekers te identificeren.

DATA BESCHERMING

1. We nemen nauwkeurige maatregelen om persoonlijke informatie te beschermen Wij nemen passende administratieve, fysieke en elektronische maatregelen om data met betrekking op uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde openbaarmaking. Hierbij maken wij gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) techniek, welke ervoor zorgt dat opgegeven informatie gecodeerd wordt opgeslagen achter een firewall. Deze firewall is ontwikkeld om ongeautoriseerde toegang van buitenaf te blokkeren. Echter, er is geen beveiliging- en coderingsmethode om garantie te bieden tegen hackers en/of menselijke fouten.


De informatie die we verzamelen kan worden opgeslagen en/of verwerkt worden op computers in elk land waar wij zaken doen.


PERSOONLIJKE INFORMATIE 1. We staan open voor vragen over onze gebruiksvoorwaarden
Mocht uw vragen en/of opmerkingen hebben over deze gebruiksvoorwaarden, dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@myguestlist.nl

2. U kunt meer privacy gerelateerde informatie ontvangen
Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2014. Het kan zijn dat onze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd veranderen. Zodra er grote aanpassingen en/of veranderingen worden gemaakt, dan plaatsen wij een duidelijk bericht op onze website of applicatie. Geregistreerde gebruikers ontvangen een bericht via e-mail, push notificatie of sms wanneer een verandering betrekking heeft op hen.